Pia Alonzo Wurtzbach nga Filipinet është “Miss Universe” i ri FOTO+VIDEO

0

Pia Alonzo Wurtzbach nga Filipinet është “Miss Universe” i ri. Ajo i ka lënë mbrapa vajzat e tjera në garën që u mbajt të dielën në SHBA. Pia ka lindur më 24 shtator 1989, raporton portali Online. Në garë kanë qenë edhe Megi Luka nga Shqipëria si dhe mirjeta Shala nga Kosova. Gjatë pranimit të kurorës ajo tha se rruga për në “Miss Universe” asnjëherë nuk është e lehtë.

filipinasja4

filipinasja2

filipinasja1

https://www.youtube.com/watch?v=Z9aRmmWX5XI

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here