Petrit Selimi me djalë fotografohen me Daçiqin

0

Sot ka nisur punimet Konferenca Rajonale e ministrave të Europës Juglindore në Tiranë, e cila mbledhë krerët e diplomacive të Ballkanit Perëndimor. Por, në konferencë ka marr pjesë Zëvendësministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Petrit Selimi dhe djali i tij RrokTrimi i cili përveq kësaj, ka bërë selfie me babain e tij dhe me ministrin e Jashtëm të Serbisë, Ivica Daçiq.

Në shënimin që i është lënë kësaj selfie në rrjetin social Twitter, Selimi shkruan se është konferenca e parë e tij ministror dhe se ka pasur avancim në dialog. BS

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here