Personi me thikë është Goroljub Paunoviq, a do ta shohë Gjykata speciale? +18

0

Ky person që po e prenë në qafë me thikë të riun shqiptar nuk është i panjohur. Sipas faqes “Vushtrria e sotme” emri dhe mbiemri i këtij serbi janë Goroljub Paunoviq. Krimineli paralufte ishte punëtor i PTT në Vushtrri. “Tash ky kriminel shëtit lirshëm në veri të Mitrovicës në prani të EULEX-it. Ju lutemi, shpërndajeni sa më shumë që ta kap syri i Gjykatës Speciale të Kosovës”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here