Përqafimi i policit me qytetarin, në Kolumbi

0

Një student duke protestuar reformën e arsimit përqafon një polic. Ngjarja kishte ndodhur në Bogotá, Kolumbi, më 2011.

Fotografia e postuar nga Edonis Selca vjen në kohën kur opozita në Kosovë ka organizuar protesta. Ndodh shpesh që qytetarë dhe policë të konfrontohen mes vete në protesta të ndryshme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here