Përmes fallsifikimesh ka përfituar mbi 600 mijë euro

0

Pas një pune hetimore, Policia e Kosovës e ka identifikuar dhe arrestuar një qytetar i cili dyshohet se ka falsifikuar dokumente të ndryshme. Ai këtë e ka bërë me qëllim të përfitimit material, ku besohet se ka përfituar para në vlerë prej 623.000.00 eurosh. Me urdhër të prokurorit ky qytetar është dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here