Përfundon prapa grilave pasi e kërcënon profesorin e Fakultetit Juridik

0

Në Prishtinë është arrestuar një qytetar pasi ka kryer veprën “pengim i personit zyrtar në kryerje të detyrës. Policia e Kosovës ka bërë me dije sot se një ditë më parë ky person e ka kanosur verbalisht një professor në Fakultetin Juridik. Policia nuk ka dhënë detaje rreth motiveve dhe rrethaneve në të cilat ëstë kryer vepra. Kërcënuesi pasi është intervistuar, me vendim të prokurorit është dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here