Përdorë armën e zjarrit për t’i grabitur 5 euro

0

Në rrugën “Papa Klementi” në Pejë dje një qytetar ka raportuar se derisa ishte në rrugë, një person i panjohur nën kërcënim të armës së zjarrit,  i ka grabitur 5 € dhe është larguar në drejtim të panjohur. Nuk raportohet për të lënduar dhe njësit policore janë duke hetuar rastin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here