Për herë të parë një çift homoseksualësh martohet në Tiranë

0

​Në Shqipëri është kryer martesa e parë mes dy personave të të njëjtës gjini. Ceremonia është kryer në ambjentet e Ambasadës Britanike në Tiranë. Çifti i martuar ishte Donald dhe Michael, të cilët zgjodhën që ceremoninë e tyre ta bëjnë në Shqipëri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here