Pejë:Arrestohet për shkak se hyri në provim për tjetrin

0

Një femër nga një fakultet i Pejës ka raportuar në Policinë e Kosovës se një person ka hyrë në provim në vend të një tjetri. Dy të përfshirët, student janë arrestuar dhe pas intervistimit janë liruar në procedurë të rregullt. Rasti po trajtohet nga policia si “legalizim i përmbajtjes së pavërtetë”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here