Peja “veshet” me flamuj të Kosovës e Shqipërisë

0
Qyteti i Pejës do të jetë nikoqir i mbledhjes së përbashkët të Qeverisë së Kosovës dhe Shqipërisë.
Sot në qytetin e Pejës do të mbahet mbledhja e përbashkët e Qeverisë së Kosovës dhe Shqipërisë.

Tashmë qyteti i Pejës ka marrë një pamje krejtësisht ndryshe.

Në prag të festës së 28 Nëntorit dhe të mbledhjes së përbashkët të qeverive, Peja është stolisur me flamuj të Kosovës dhe Shqipërisë.

Siç duket, tashmë çdo gjë është gati për këtë mbledhje e cila pritet të fillojë në ora 10:30, shkruan më tutje lajmi.net.

Në këtë mbledhje do të nënshkruhen disa marrëveshje në mes të dyja vendeve, marrëveshje këto që kanë për synim heqjen e barrikadave në mes të Shqipërisë dhe Kosovës.  

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here