Përmes letrës anonime i kërkohen 10 mijë euro, ose…

0

Një qytetar nga Skënderaji ka raportuar në polici se e ka pranuar një letër anonime përmes së cilës kanoset që më datë të caktuar, t’ia dorëzoj personit të caktuar sipas udhëzimeve në letër 10.000 euro, në të kundërtën do të ketë pasoja për veten dhe familjen e tij. Policia e Kosovës ka bërë me dije sot se po e heton rastin por nuk ka dhënë ndonjë rezultat eventual rreth hetimeve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here