PDK-Malishevë: Kryetari i Malishevës nuk zbaton vendimin e formës së prerë të Gjykatës se Apelit

0

“Edhe pse ka vendimin e fomës së prerë të gjykatës, Agim Samadraxha nuk po lejohet të kthehet në vendin e tij të punës Drejtor në Gjimnazin “Hamdi Berisha” në Malisheve”, ka tërhequr vëmendjen sot dega e PDK-së në Malishevë.

“Këtë vendim nuk po e zbaton Ragip Begaj, kryetar i Komunës së Malishevës i cili me njoftim të veçantë e ka njoftuar edhe vetë z.Samadraxha duke u munduar ta joshë me privilegje të tjera”, theksohet në komunikatën e PDK-së.

Dega e PDK-së e ka publikuar edhe shkresen e Drejtorit Agim Samadraxha dhe përgjigjen e  Kryetarit Ragip Begaj të cilat mund t’i lexoni më poshtë:

12042934_468981813274493_2952878233612231997_n

 

12006383_468981853274489_3556636582119122656_n

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here