Pasi e dëmton shtëpinë e tij dhe të fqinjit, sulmon edhe policinë

0

Në Vushtrri është arrestuar një qytetar pasi që e ka demoluar shtëpinë e tij. Ai veq kësaj, shtëpisë së fqiut i ka dëmtuar një dritare ndërsa gjatë arrestimit i njëjti ka rezistuar duke i gjuajtur me gurë zyrtarët policorë. Megjithatë policia ia ka dalë ta arrestojë atë dhe me vendim të prokurorit është ndaluar në ndalim policor prej 48 orësh. Policia e Kosovës në njoftimin e lëshuar sot rreth këtij rasti nuk ka dhënë ndonjë nj0ftim nëse ky person është me probleme mendore, pasi veq problemeve të tjera ai e ka demoluar edhe shtëpinë e tij.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here