Pas më shumë se 8 orë përpjekjesh Kuvendi i tha “PO” Demarkacionit

0

Kuvendi i Kosovës i tha “PO” Marrëveshjes së kufirit me Malin e Zi pas tre vjetësh zvarritje në këtë proces. Kjo marrëveshje mori 80 vota pro, 11 kundër dhe  abstenim. Në seancën e sotme, Kuvendi u përball për më shumë se tetë orë me gazin e deputetëve të Vetëvendosjes.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here