Pas demarkacionit Kuvendi fillon punën me normalitet

0

Kuvendi i Kosovës sot vazhdon seancën plenare, ku do të votohen rekomandimet nga interpelanca e kryeministrit të Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, sipas kërkesës së grupi parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, lidhur me vdekjen e aktivistit të Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit Dehari.

Në këtë seancë do të shqyrtohet edhe propozim-programi i punës së Kuvendit të Kosovës për vitin 2018, projekt-Rregullorja e Kuvendit.

Kurse, për herë të dytë do të shqyrtohet Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Presidentin e Republikës së Kosovës

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here