Parashutistët hetojnë se kafshët kanë frikë nga lartësitë

0

Parashutistët kanë filluar t’i marrin edhe kafshët në hedhjet e tyre. Nathan Batiste, 38 vjeçari është nga San Francisko, por jeton në Californi dhe ka një qen, të cilin e quan Riley dhe ka vetëm katër vjet. Nathan Batiste u hedh bashkë me Riley nga 13 mijë metra lartësi për ta parë reaksionin e qenit të tij dhe sipas tij kafshët kanë shumë frikë nga lartësia.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here