Para 69 vjetësh Zoti i tha Nënës Terezë: “shko jeto dhe ndihmoji të varfërit”. “

0

Do të jetë 10 shtattori i vitit 1946 ndërsa ajo po udhëtonte me tren në Darjeeling të Indisë. Murgesha e re do ta dëgjojë thirrjen: “Ik nga manastiri, shko jeto mes të varfërve t’i ndihmosh ata!”. Ajo do ta dëgjojë atë kërkesë. Pastaj murgesha do të bëhej e njohur si Nënë Tereza. Besimtarët do të thonë se thirrja ishte e Zotit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here