Para 610 vjetëve, më 6 maj 1405, lindi Skënderbeu

0

Skënderbeu (emri i vërtetë: Gjergj Kastrioti) lindi në 6 Maj në vitin 1405 dhe vdiq më 17 janar të vitit 1468. Është Heroi Kombëtar i shqiptarëve, figura më e shquar në historinë e shqiptarëve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here