Fotolajm: Pamje aktuale e rrushit në një plantacion në Rahovec

0

Gjendja aktuale e rrushit në vreshtat e Rahovecit duket e lakmueshme. Kjo fotografi e publikuar nga faqja “Rahoveci, kryeqytet i bujqësisë”, e dëshmon këtë më së miri. Kjo pamje na jep shpresë se sivjetë do të kemi rrush kualitativ dhe të bollshëm në tryezat tona.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here