Pagat me rritje ekzekutohen në tetor

0

Ministri i Financave ka treguar se kur do të bëhet ekzekutimi i pagave me rritje pas miratimit të Ligjit.

Në Hollin e Kuvendit, Hamza ka thënë se ekzekutimi  do të bëhet ashtu siç është e përcaktuar me ligj, raporton lajmi.net.

Ai tha se ministria e Financave ka planifikuar që Ligji për Paga të ketë kosto shtesë buxhetore.

“Ne e kemi planifikuar që ky ligj mund të këtë kosto shtesë buxhetore. Të masa e pagave janë 616 milionë “.

Ligji për Pagat u votua me 63 vota për dhe një abstenim. 

E sipas ligjit vendimi i sotëm pritet të hyjë në fuqi tek në tetor të këtij viti.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here