Orët më të shtrenjta në ankande

0

„Patek Philippe“ thyen të gjitha rekordet. Asnjë prodhues tjetër i orëve nuk ishte më i popullarizuar në ankand vitin e kaluar. Jo shumë para janë vënë në tavolinë për një model.

Nga dhjetë orët që ishin në vitin 2015 më të shtrenjta në ankand, erdhën nëntë nga shtëpia e „Patek Philippe“. Ky mekanizëm orësh nga viti 1952 përbëhet nga 18 karat ari dhe u shit në Gjenevë për 1.82 milionë dollarë.

Ora tjetër nga „Patek Philippe“ nga viti 1945 u shit në Gjenevë për 3.33 milionë $.

„Patek Philippe“ nga viti 1927 ka gjetur pronarët e rinj që kishin vlerë 4.68 milionë $. Ajo u shit në ankandin Phillips në Gjenevë.

„Patek Philippe“ është ora më e shtrenjtë në botë. Modeli u shit në ankand, në nëntor, në Gjenevë, për 7.36 milionë $.

– See more at: http://www.albinfo.ch/2015-vit-rekord-oret-luksoze-me-te-shtrenjta-ne-ankande/#sthash.0VLgUThr.dpuf

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here