Opozita: “Vendi i krimit: Këtu rrinë shkelësit e Kushtetutës”

0

Aktivistët e subjekteve politike opozitare kosovare vendosën sot rreth e rreth Qeverisë shiritin me mbishkrimin “Vendi i krimit: Këtu rrinë shkelësit e Kushtetutës”.

Opozita shprehet se “marrëveshjet e 25 gushtit dhe ajo e 26 gushtit, janë marrëveshje kriminale që e dëmtojnë rëndë sovranitetin dhe integritetin territorial të vendit.”

Me këtë motiv për të shtunën, në ora 14:00, opozita ka paralajmëruar protestë me moton “për shtet me sovranitet dhe kundër Qeverisë antikushtetuese.”

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here