Opozita vazhdon me nënshkrimet kundër Asociacionit e kufirit

0

Opozita po vazhdon mbledhjen e nënshkrimeve kundër Marrëveshjes me Serbinë që të themelohet Asociacioni i Komunave Serbe dhe kundër Demarkacionit me Malin e Zi. “Mijëra qytetarë kanë nënshkruar deri tash kundër “Zajednicës” dhe kundër demarkacionit me Malin e Zi.
Gjithandej nëpër Kosovë janë duke u mbledhur nënshkrime. Në secilin qytet të Kosovës janë vendosur pikat ku qytetarët mund të nënshkruhen.

“Zajednica” nuk kalon!”, ka komunikuar lëvizja Vetëvendosje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here