Opozita dështoi ta rrëzojë Qeverinë e Kosovës

0

Deputetët e Kuvendit të Kosovës nuk kanë votuar rezolutën e propozuar nga LDK dhe VV për shkarkimin e Qeverisë së Kosovës.

Nga 61 deputetë sa ishin të pranishëm, për kanë votuar 36 deputetë, ndërsa, një deputet ka abstenuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here