Olta Goci, del në sipërfaqe rrezikon Kallashin e Shkëndijen

0

Një shqiptare me të pasme mbase më të mira se sa vajzat e tjera shqiptare, të cilat i kanë ekspozuar deri më tash, ka dalur në sipërfaqe. Ajo është Olta Goci. Goci jeton në Itali, punon si modele dhe me aq sa mund të kuptohet nga përshkrimi që i ka bërë vetes punon edhe në bankë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here