Obama, ftesë Ramës për në Samitin kundër ISIS

0

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, do të jetë njëri prej 12 lidervë politikë botërorë dhe i vetmi nga vendet e rajonit që do të mbajë një fjalë për të ndarë me pjesëmarrësit, atë që amerikanët e kanë vlerësuar si një sukses të Shqipërisë në përballjen me ekstremizmin. Kështu taporton Tch, ku e jep edhe një fotografi të tij me presidentin e SHBA-s, Barack Obaman.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here