Obama e injoron kryeministrin e Irakut

0

Presidenti amerikan Barak Obama pavetëdijshëm e ka refuzuar një përshëndetje me kryeministrin e Irakut, Haider al Abadi. Kjo ka ndodhur në samitin e “G7″. Kryeministri irakian ka shkuar dhe është ulur në të njëjtën laurë ku ishte edhe Obama, por ky i fundit me shpinë të ktheer nuk e ka parë.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here