Nusja në karrocë invalidi, kurorëzimi-dëshmi se dashuria nuk njeh pengesa

0

Nuk thonë kot se dashuria nuk njeh moshë, asgjë tjetër. Ku hyn ajo, çdo gjë tjetër del në plan të dytë. Çdo pengesë tejkalohet. Nuk e besoni? Jua vërteton çifti i sapokurorëzuar në Kosovë, mes Qendrim Shefqeti dhe Valentina Prenku.

Kjo e dyta është në karrige me rrota tashmë, pas një aksidenti automobilistik, ku dëmtoi shtyllën kurrizore. Pra, anësitë e poshtme i kanë mbetur të paralizuara dhe për pasojë, këmbët nuk i lëviz dot.

Një fatkeqësi, që nuk do t’ia uronim as hasmit, por jeta është edhe e tillë për disa. Valentinën e bën të jetojë tashmë pikëriasht dashuria për Qendrimin dhe anasjelltas. Një dashuri që nuk u zbeh as nga invaliditeti i vajzës së re kosovare, përkundrazi, u forcua më shumë derisa përfundoi fundjavën e kaluar në altar.

 

Valentina veshi vellon e bardhë, sikurse e ëndërron çdo vajzë, ndërsa Qendrimi kostumin e zi, si dhëndër. Fotot e bëra nga çifti janë vërtet të bukura dhe tejet domethënëse. Ky çift, me plot kuptimin e fjalës, janë simbol i dashurisë së vërtetë, të sinqertë dhe pa interes.

 

Qendrimin dhe Valentinën lirisht mund t’i shpallim si çiftin më të mirë të kësaj vere! Kurorëzimi i dashurisë së tyre është diçka vërtet e veçantë. Qofshi të lumtur dhe u trashëgofshi!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here