Numri i saktë i protestuesëve, shpërthen gallata në Facebook

0

Opozita dhe Policia e Koosvës kanë dalë me qëndrime të ndryshme për numrin e pjesëmarrësve të protestës. Një mbështetës i opozitës e ka shpërndarë një foto-montazh me spikeren e preferuar të liderit të Koresë së Veriut duke dhënë lajmet në Rtk.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here