Nuk ka ndodhur më parë: Gruaja lind natyrshëm 11 fëmijë të shëndetshëm VIDEO

0

Mjekët e një spitali në Indi kanë mbetur të shokuar kur 42 vjeçarja solli në jetë 11 fëmijë, madje pa prerje cezariane. Rast i këtillë nuk është shënuar më parë. Lindja zgjati dy orë. Thënë me një fjalë, bebet dilnin njëra pas tjetrës. 6 nga 11 djemtë janë binjak të njëjtë, kurse pesha e tyre është rreth 600 gram.  Stafi i spitalit ka kontaktuar krerët e Librit të Rekordeve Ginis se si Maria Hernandez dhe 11 bebet e saja të futen si rekordmene, shkruan “Likemag”./Flurudha

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here