Nuk “i pëlqen” arresti shtëpiak, përfundon në burg

0

Një qytetar nga rrethina e Prishtinës nuk ka dashur ta respektojë urdhërin për arrest shtëpiak dhe ka përfunduar prapa grilave. Ai është arrestuar dhe me vendim të gjykatës është dërguar në burgun e Lipjanit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here