NUK DO TË KETË SEANCË TJETËR PËR SPECIALEN

0

Veseli, i cili pas mbledhjes iu drejtuar gazetarëve tha se nuk kanë arritur të gjejnë gjuhë të përbashkët gjatë këtij takimi dhe se nuk do të ketë seancë tjetër në Kuvend për Gjykatën Speciale. (Kosovapress)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here