Nudist në plazhin e Lukovës në Jug të Shqipërisë

0

Kjo foto është shkrepur sot në plazhin e Lukovës, në jug të Shqipërisë.

Pamja përcillet nga “Jeta Osh Qef”.

Nuk dihet nëse nudistët janë shqiptarë apo të huaj, por ajo që është e sigurt është se sezoni veror ka nisur dhe madje me një thyerje të madhe tabuje për plazhet shqiptare.

Shqipot nuk kanë më nevojë të shkojnë deri në Francë për t’u zhveshur tërësisht, sepse tashmë një gjë të tillë mund ta bëjnë edhe në vendin e tyre.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here