Nora Gjakova e artë, Kosova e artë për së dyti në “Tokyo 2020”

0

Nora Gjakova e artë, Kosova e artë për së dyti. Ajo mposhti në finale me diskualifikim francezen Sarah Leone Cysoque. Kjo bëhet medalja e dytë e Republikës së Kosovës në Lojërat Olimpike, dhe atë të dyja të arta.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here