Njihet si “parajsë mbi tokë”, pa asnjë makinë, lëvizet vetëm me varka

0

Një ishull i vogël i çuditshëm i quajtur Scheendijk të Holandës ka një veçanti, që të gjithë do ta donin.

I rrethuar me ujë të qetë, ky ishull i magjishëm njihet si parajsa e Tokës. Ai është “i hapur” për turistët në pranverë, verë dhe vjeshtë, por jo në dimër.

Vizitorët lëvizin ndërmjet shtëpive me varka, pasi nuk ka mundësi tjetër. Anijet me motor nuk lejohen, pasi prishin qetësinë.

E vetmja zgjidhje janë kanoet ose një varkë me vela.

Ndërsa shtëpitë e vendosura në këtë ishull të magjishëm shpesh nuk jepen me qira, sepse janë private.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here