Njësitë Speciale të Policisë së Kosovës nisen në veri

0

Njësitë speciale me autoblindat e tyre të cilat kanë qenë të stacionuara nëpër pika të ndryshme në jug të Mitrovicës, sapo janë nisur në veri, bëjnë të ditur burime të KosovaPress-it.

Ndryshe, në veri të Mitrovicës ndodhen Marko Gjuriq dhe Nikolla Selakoviq, të cilët nuk kanë leje për vizitë në Kosovë.

Ata kanë ardhur në Kosovë për të mbajtur një debat për dialogun e brendshëm të Serbisë për Kosovën, por nuk kanë marrë leje nga Qeveria e Kosovës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here