Një zemër e arnuar

0

VLORË ZOGAJ HALITAJ

Nuk është bota asgjë tjetër

Veç një hileqare e vjetër

Ka zili ëndrrat që shihja dhe krevatin ku flija

Nuk mendoi që është e drejtë nga gjarëpri të jem rrethuar

Njëmijë herë të përgjërohem veç për paqe kam luftuar

Botë e egër

Buzëqesh jam veç një zemër arnuar

Një synim e kam në jetë që të tjerët të mos i lëndoj

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here