Një video nga Arizona që bëri xhiron nëpër tërë botën (video)

0

Për disa kohë një qytet në Arizona ishte qendër e një spektakli të dy kafshëve të quajtur “Lama” të cilat ishin duke bërë një spektakël në një nga shtëpitë e pleqëve të qytetit.Por duket se spektakli që “Lamat” bënin ishte i pamjaftueshëm në shtëpinë e pleqëve dhe dy kafshët nënë e bijë dolën për të “shëtitur” qytetin.Se çka ndodhi gjatë kësaj “shëtitje” shikojeni dhe gjykojeni vetë:

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here