Një shqiptar e blenë klubin e Parmas

0

Shqiptari nga Lushnja, biznesmeni, Ermir Kodra, është prisedenti i ri i klubit të Serie A, FC Parma.
Emir Kodra u lind në Lushnjë dhe ëshë vetëm 29 vjeç. Ai nga sot është edhe Prisident zyrtar i klubit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here