Një sesion trajnimi i snajperistëve amerikan

0

Ushtarët njihen me armët e tyre, përgatisin kostumet e tyre ‘Ghillie’ dhe mësojnë si të kalojnë pyjet në fshehje maksimale gjatë trajnimit në Shkollën e Snajperit të Ushtrisë Amerikane.

AirSource sjell pamjet e fundit nga Forcat e Armatosura të Shteteve të Bashkuar.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here