Një serbi në Fushë Kosovë me postë i dërgohen armë

0

Zyra doganore në Fushë Kosovë ka raportuar se gjatë kontrollit të pakove që dërgohen përmes postës ka hasur në një pako të dërguar nga Gjermania në të cilën kishte një armë me gaz snajper-r 5 GGBGGM, tre boca gazi prej 520ml, dy patrona plastike prej 2400 copa, shirit mbajtës dhe dy palë syze. Malli ka pasur për destinacionin adresën e një mashkulli serb, ndërsa në një pako tjetër e ardhur nga Holanda është gjetur një substancë e dyshuar narkotike. Të gjitha gjësendet janë konfiskuar. Lidhur me rastin është njoftuar prokurori.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here