Një serb sulmohet nga vëllau dhe babai

0

Në pjesën veriore të Mitrovicës Policia e Kosovës i ka arrestuar dy qytetarë serb të cilit e kanë sulmuar djalin, përkatësisht vëllaun. I sulmuari nga babi dhe vëllau i tij sipas njoftimit të Policisë së Kosovës ka pësuar lëndime në dorë. Gjatë intervistimit është konstatuar që sulmuesit ishin nën ndikim të alkoolit. Me urdhër të prokurorit sulmuesit janë dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here