Një serb i vjedhë 160.000 dinarë(1 mijë e 200 euro) në shkollë

0

PRISHTINË, 25 JANAR – Një serb nga Komuna e Leposaviqit është futur në objektin e një shkolle atje dhe ka vjedhur 160.000 dinarë para të gatshme (rreth 1.200 €). Zyra për Informim e Policisë së Kosovës nga Prishtina ka njoftuar sot se pas hetimeve të zhvilluara është identifikuar dhe arrestuar i dyshuar serb dhe i njëjti pas intervistimit me urdhër të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here