Një serb e sulmon shtetasen e huaj, me të cilën bashkjetonte

0

Në Mitrovicë është arrestuar një qytetar serb pasi që nën ndikimin e alkoolit ka ushtruar dhune fizike si dhe ka kanosur një femër shtetase e huaj, me te cilën ishte duke bashkëjetuar. Me urdhër te prokurorit ky qytetar është dërguar në burg.  Edhe në Prizren ka ndodhur një rast dhune ndaj gruas por atje në një familje ashkalike. Aty është arrestuar një burr ashkali pasi që nën ndikim të alkoolit e ka sulmuar fizikisht bashkëshorten e tij të së njëjtës përkatësi etnike. Viktima ka pësuar lëndime trupore dhe e njëjta ka pranuar tretman mjekësor. Me urdhër te prokurorit sulmuesi është dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here