Një prishtinas arrestohet për terrorizëm

0

Drejtoria Kundër Terrorizmit e ndihmuar edhe nga njësitet tjera policore, në zbatim të urdhëresës të Gjykatës Themelore në Prishtinë, ka zhvilluar dje një urdhër kontrolli ku është arrestuar një qytetar shqiptar nga Prishtina nën dyshimet për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist. Në cilësi të provave materiale janë konfiskuar pajisje elektronike (Lap-top, celular, USB, Micro SD, SIM kartela etj.) dhe një dokument udhëtimi. Me urdhër të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here