Një pjesë të Belgjikës e ka kapluar bora në mëngjesin e së shtunës.

0

Rreth 370 km bllokada nëpër autostradat kryesore shkaku i borës që ka rënë mëngjesin e së shtunës e që po vazhdon gjithnjë.Njoftohet se ka pasur edhe aksidente por jo me pasoja në njerëz.Të gjitha shërbimet rrugore janë duke e kryer punën dhe njoftohet se në pjesët ku janë të prekura më shumë nga bora,këshillohet që të mos përdoren automjetet përveçse ne raste urgjente.Më së shumti janë të prekura regjionet Liege-Luxembourg dhe Bruksel.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here