Një pjesë e udhëtarëve të autobusit të aksidentuar u nisën nga Sllavonski Brodi për në Kosovë

0

Pasdite, një autobus me 21 persona që ishin në autobusin e aksidentuar në Sllavonski Brod u largua nga ky qytet për në  Osijek, ku po i priste një aeroplan për në Prishtinë.

“Janë 15 pasagjerë në autobus nga pansioni, ne do të marrim pasagjerët e mbetur që janë në hotel në qendër të qytetit. Kjo është pjesë e punës, lamtumira nuk ka mbaruar. Në ditët e ardhshme kemi organizuar transportin e udhëtarëve të mbetur në spital që largohen nga Sl Brod në ditët vijuese. Një fluturim nga Zagrebi është aranzhuar për të enjten, tre pasagjerë nga spitali, deri tek pasagjeri i fundit, i cili i mbijetoi këtij aksidenti, Kryqi i Kuq do të marrë pjesë në akomodimin e tyre, si dhe nisjen e tyre për në Kosovë. Dje, të gjithë donin të shkonin në shtëpi, ata ishin shumë të mërzitur, sepse shumica e tyre morën vesh për të vdekurit e tyre, është një ditë e vështirë për të gjithë, ata janë shumë të trishtuar “, tha drejtoresha e GDCK në Sllavonski Brod, Mirjana Matanoviq.

Më poshtë mund të shikoni video dhe fotografi nga nisja e ushëtarëve të Kosovës për në vendlindje, realizuar nga “sbonline”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here