Një përmbëledhje e golave të Fadil Vokrrit gjatë karrierës së tij FOTO+VIDEO

0

 

 

Prishtina në ish-Jugosllavi ishte klub i fortë i futbollit, ndërkaq Fadil Vokrri ishte një nga shtyllat kryesore.

Ai e filloi karrierën e tij si futobollist me Llapin e Podujevës dhe më vonë kaloi tek Prishtina dhe luajti për një periudhë edhe me Partizanin e Beogradit. Ai pati mundësi të arrinte edhe më shumë në karrierën e tij. Në vitin 1987 klubi i futbollit Juventusi ishte i interesuar për të dhe i propozoi nënshkrimin e një kontrate disa vjeçare. Në atë vit Fadil Vokrri ishte vlerësuar si futbollisti më i mirë i vitit në Jugosllavi. Miroslav Qiro Blazheviq, trajneri i Prishtinës, e vlerësonte Fadil Vokrrin si sulmuesin e qendrës më të mirë në Jugosllavi. Mirëpo, në atë kohë Fadil Vokrri u thirr për të kryer shërbimin e detyruar ushtarak. Sipas ligjit jugosllav, sportistët jugosllavë nuk mund të luanin jashtë Jugosllavisë në qoftë se ata nuk kishin kryer shërbimin e detyruar ushtarak përpara moshës 27 vjeç. Pas prishjes së Jugosllavisë Vokrri e kishte vazhduar karrierën në Turqi.

vokrri6

vokrri5

 

vokrri4

vokrri3

vokrri2

vokrri1

vokrri

https://www.youtube.com/watch?v=DTtOMgw9j5I

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here