Një nxënësi i gjendet revolja në brez pa asnjë fyshekë !

0

Një njësit policor e ka ndaluar autobusin e udhëtarëve në fshatin Mirushë të Malishevës, derisa ai po qarkullonte në drejtim të këtij qyteti dhe gjatë kontrollimit tek një nxënës i shkollës së mesme në të cilin dyshonte ka gjetur dhe ka konfiskuar një pistoletë me një karikator, por pa municion. Policia e Kosovës nga Prishtina ka bërë me dije sot se ky nxënës është arrestuar por pas intervistimit me urdhër të prokurorit ai është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here