Një meteorit përshkoi Austrinë,Zvicrrën dhe një pjesë të Francës (video)

0

Një top flake ka përshkuar qiellin e Evropës Perëndimore të dielën në mbrëmje.Besohet se është një meteorit që kaloi në teritorin e Austrisë,Zvicrrës dhe një pjesë të Francës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here